سخن گفتن درباره رسول خدا – صلی الله علیه و سلّم – چقدر شیرین است! او پیشوای پیامبران و پرهیزگاران و پیشوای پاکان، آخرین پیامبر، سرور بزرگان، و صاحب شفاعت عظمی در روز قیامت، مقام محمود بلندمرتبه، پرچم برافراشته شده [اسلام] و حوض کوثر است. خداوند به او سعة صدر داد و [او را از بند غم و حیرت رها ساخت] و نام و یاد او را بلندمرتبه و گرامی کرد. و بار سنگین را از [دوش] او برداشت و او را از همه زشتیها پاک و منزه نمود. اما مرگ هر شخصیت بزرگی تأثیر فراوانی بر پیروان و دوستداران او دارد. و وفات حضرت محمد صلی الله علیه و سلّم نه تنها بر یارانش (رضی الله عنهم) بلکه بر تمامی امّت اثر گذاشت. ضروری است که ما به هنگام مشکلاتمان، بیاد مصیبت وفات حضرت رسول (صلی الله علیه و سلّم) باشیم و در آن تأمل کنیم؛ زیرا وفات ایشان از بزرگترین مصایب بود.
Author: القسم العلمي بدار القاسم
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
نماز سنت به سنتهای رواتب قبل و بعد از نماز (فرض) گفته ميشود همچنین به مناسبتها و اوقات مختلف رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم نمازهایی را برای امت مشرع نموده اند که در این کتاب با آنها آشنا می شوید
Author: محمد بن عمر بن سالم بازمول
Translators: صلاح الدین جوهری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
وقتي صفحات زندگي اين عزيزان را ورق ميزدم و وقايع و اتفاقات دوران زندگيشان و نيز عظمت و تقوي و ايثارشان را مطالعه مينمودم با خود ميگفتم: چگونه جوانان عصر ما از اين اسوههاي نيكو و از اين عظمت و شكوه بيخبرند؟! و اصلاً چگونه عصر ما با اين اخبار كه به مثابه نوري است كه ميتوان در پرتو آن حركت كرد و به خدا رسيد، بياطلاع و غافلند از زندگي كساني كه بايد در افعال و اقوال از آنان تقليد كرد؛ چراكه تشبّه به اهل كرامت و فضل و بزرگي، فلاح و رستگاري را به دنبال دارد.
Author: ایوب گنجی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
پديدهي اختلاف، عارضهي گريزناپذيري است كه هم ميتواند، برآيندي منفي باشد و هم ميتواند، پيامدهاي مثبتي به دنبال داشته باشد. خاستگاه و زمينهي مثبت يا منفي بودن پديدهي اختلاف، محرك و انگيزهي اختلاف است؛ اين انگيزه، هم ميتواند برخاسته از بغي و سركشي باشد و هم ميتواند حقيقتجويي و خيرخواهي باشد
Author: شاه ولی الله دهلوی
Translators: محمد ابراهیم کیانی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
قال المصنف - حفظه الله -: « فهذه رسالة مختصرة في صلاة المسافر بيّنت فيها: مفهوم السفر والمسافر، وأنواع السفر، وآدابه، والأصل في قصر الصلاة في السفر، وأنه أفضل من الإتمام، ومسافة قصر الصلاة في السفر، وأن المسافر يقصر إذا خرج عن جميع عامر بيوت قريته، ومدى إقامة المسافر التي يقصر فيها الصلاة، وقصر الصلاة في منى لأهل مكة وغيرهم من الحجاج، وجواز التطوع على المركوب في السفر، وأن السنة ترك الرواتب في السفر إلا سنة الفجر والوتر، وحكم صلاة المقيم خلف المسافر، والمسافر خلف المقيم، وحكم نية القصر والجمع والموالاة بين الصلاتين المجموعتين، ورخص السفر، وأحكام الجمع، وأنواعه، ودرجاته، سواء كان ذلك في السفر أو الحضر .. ».
Author: سعيد بن علي بن وهف القحطاني
Translators: علی صارمی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
-
Author: عبد الله بن محمد الطيار
Translators: قريب الله مطيع
Source: http://www.islamhouse.com/p/1117